fbpx
Whatsapp Whatsapp
+90 553 950 03 06 Telefon Call now

Avantajele Implantării firelor de păr prin metoda Fue

Dezvoltarea tehnologiei conduce la dezvoltarea metodelor utilizate în operațiile implantului de păr. Față de metodele vechi, metoda FUE devine din ce în ce mai preferată. Această metoda oferă confortul de implantare a firelor de păr fără durere, obținându-se rezultate mult mai sănătoase. Prin metoda FUE, cele mai sănătoase rădăcini ale firelor de păr sunt colectate fără eroare cu ajutorul aparatelor. Aparatele numite micromotor sunt produse numai pentru utilizarea în acest scop.

 

Ce este metoda FUE?

Metoda Fue (Extracția unității foliculare ), pusă în aplicare în anii 2000, nu este o intervenție chirurgicală, fapt pentru care este cea mai preferată metodă în zilele noastre. În tehnica FUE se efectuează anestezie locală. Rezultatele sunt naturale şi mult mai eficiente față de celelalte metode.  Firele de păr implantate vor cădea în prima lună. La trei luni de la operație vor răsării noi fire de păr care vor crește. Pacientul va obține rezultate excelente la 1 sau 1,5 ani de la implant.

 

 

Firele de păr implantate vor cădea?

Firele de păr implantate nu cad, rezultatele operației de implantare a părului sunt permanente. După finalizarea tratamentului, nu veți mai avea probleme de cădere a părului pe tot restul vieții.