fbpx
Whatsapp Whatsapp
+90 553 950 03 06 Telefon Call now

Implant de sprâncene

Sprâncenele sunt structuri foarte importante pentru ochii şi fața noastră subliniind frumusețea noastră. Sprâncenele au un mare aport în a exprima sentimentele şi gândirea. Momentan nu există un tratament care face să răsară din nou sprâncenele căzute sau rărite. Singura metodă este implantul de sprâncene.

Implantul de sprâncene este o metodă eficientă care poate fi aplicată în cazurile de pierdere a sprâncenelor în urma unor arsuri, traume, afecțiuni ale pielii, pensat excesiv sau pur şi simplu poate fi aplicată persoanelor care-şi doresc sprâncene mai dese. Implantul de sprâncene constă în transferul rădăcinilor de păr colectate de pe ceafă, care din punct de vedere genetic nu cad, în zona sprâncenelor. Sprâncenele sunt remodelate şi planificate în funcție de forma stabilită şi de preferința pacientului, fără a ieşi din linia anatomică. Implantul de sprâncene durează 2-3 ore şi la 24 de ore după aplicație se poate efectua baie lejer.

In zona în care s-a efectuat aplicația se pot forma plăgi sau iritații timp de 4-5 zile. Zona implantată se vindecă în 10 zile. Sprâncenele implantate vor crește în aproximativ 4-6 luni.

Sprâncenele cresc în poziție paralelă cu orizontala şi din acest motiv, în timpul implantului trebuie avut în atenție sensul de creștere al acestora. Sprâncenele cresc în direcții diferite, întâlnindu-se la sfârșit într-o singură linie. Din acest motiv, în timpul implantului, pentru a evita cicatricele, firele implantate sunt extra subțiate şi plantate în canale foarte mici efectuate pe piele.

Atunci când în zona sprâncenelor se implantează rădăcinile de păr, acestea vor crește mult mai repede. Dar după aproximativ un an de zile de la implant, viteza de creștere a acestora se va diminua, înaintând odată cu celelalte fire din sprâncene.

Din unele motive, persoanele cu sprâncene rare apelează la unele metode de îndesare a sprâncenelor. Dar, având în vedere că sprâncenele rare se datorează unor motive diferite, aceste metode nu dau rezultate satisfăcătoare.

Pe lângă factorii genetici, rărirea sprâncenelor se datorează şi unor traume, arsuri sau pensatului necorespunzător.

Metodele de corectare a sprâncenelor rărite, precum aplicarea uleiului de migdale, usturoiului sau rasul cu lama, nu sunt metode eficiente cu rezultat durabil. Utilizarea creionului pentru corectarea zonelor fără sprâncene este o metodă care necesită efort . Pentru a dispune de sprâncene dese şi frumos conturate, cea mai eficientă metodă este implantul cu sprâncene.

Implantul cu sprâncene, este metoda ideală de îndesire a sprâncenelor, fiind una din aplicațiile cu un cost foarte mic. Pacientul care optează pentru implantul de sprâncene, după aplicație se poate bucura de sprâncene se grosimea şi forma dorită. Implantul de sprâncene se poate aplica tuturor persoanelor care doresc sprâncene mai dese. Aplicația durează aproximativ două ore şi este una din cele mai ieftine aplicații. Dacă operația de implantarea a sprâncenelor, pentru care optează în special doamnele, nu este efectuată de specialiști în acest domeniu, pot apărea complicații şi rezultate nedorite. Din aceste motive, pentru rezultate satisfăcătoare trebuie pacientul să apeleze la un specialist în acest domeniu.